Hemma

Äntligen är man hemma igen! Tror aldrig jag varit så psykiskt trött tidigare... Man var på helspänn konstant i ca 2,5 dygn och när man kom hem igår, och slappnade av helt för första gången, så kände man hur allt började rinna av en. Huvudvärken bulta, ögonen sved ,magen skrek och bena bar knappt upp överkroppen! Somnade så skönt efter en jättefin kvällsmiddag som stod dukad när man kom hem....

Har ältat och ältat hur jag bettede mig under intervjun, vad jag sa och hur jag sa det... Och kommit fram till att jag inte ska analysera mera. Det hjäper ingenting till nu! Gjort är gjort! Men som sagt om jag bara fick göra om intervjun med poliserna skulle jag vara helt nöjd! Sa lite saker som jag hade velat förtydliga men man fick verkligen brainfrezze. Tror att jag blev så ställd ibland för jag kunde verkligen inte läsa av dom. Dom hade stenansiktet som inte gick att tyda! Det är ju en av mina styrkor att jag annars är väldigt bra på att läsa av människor när jag träffar dom.


Men nog om detta!! Kom precis på att det är typ bara ca 12 dagar kvar till hemmapremiären för DIF hockey! Luleå står för första motståndet och jag tror att detta kommer bli en bra säsong och att DIF kommer hamna runt plats 5. Ska försöka se så många matcher som möjligt vilket brukar bli iaf ca18 av 28 matcher på hemmais!

Idag fyller min systers man 40år (fyllde i veckan men fest idag) och det ska bli riktigt trevligt att få gå på kalas. Ska bli roligt att träffa så många människor som man känner på ett och samma ställe!


Hemresa

Sitter just nu på tågstationen i Göteborg och väntar på att mitt tåg ska åka. ca 2 timmar kvar *suck*..

Har blivit en hel del  väntan under veckan som gått. Jag tänker på testerna som jag gjort på pliktverket. Alla tester gick hyfsat bra tycker jag. Dock så känner jag att jag inte riktigt fick visa vem jag verkligen är under polisintervjun. Var såå så trött när det var min tur på eftermiddagen. Natten innan spenderades i ett flerbäddsrum för 11 personer där mer än hälften snarkade högt. Dessutom fanns det endast överbädd kvar när jag kom, och tvångstanken om att falla de 2 meterna ner och bryta nacken gjorde det än svårare att somna. Totalt ca 2 timmars sömn på en natt var inte tillräckligt för att prestera bra under intervjun. Men man får se vad dom tyckte.

Idag var det psykologi samtal och jag var rejält utvilad inför detta samtal. Kanske därför känns det också väldigt bra efter detta! Fick verkligen visa psykologen vem jag är och vad jag har för avsikter med mitt val av yrke. Nu återstår det ca 2 månaders väntan på resultatet. De övriga sökande var enormt trevliga och sympatiska människor och det kommer bli knivskarpt mellan de 900st om de 350 platserna!

Nu ser jag fram emot att få komma hem och umgås med sambon och att få slappa i soffan med något gott och onyttigt (chips, choklad,smågodis och coa-cola you name it). Ska sova länge imorgon och hoppas på att batterierna blir fulladdade för imorgon lördag blir det 40års kalas....  

Dags för Göteborg..

Idag bär det iväg till Göteborg för slutintervjuer och några tester inför polishögskoan. Det har gått cirka 5,5 månader sen jag skickade ansökan och inte kunde jag tro att jag skulle komma så här långt! 900st är kvar från ca 8000 sökande. Bara 350st kommer in dock så det är ingen större chans att man går hela vägen. Men oj vad jag vill!!!!

Ska bli intressant att se hur det går hos psykologen.. -Nej tyvärr R. du är knäpp så det blir inget för dig knäppis!

På fredag kommer jag hem igen och då ska frugan & jag ha skaldjurskväll och fira att det är klart! Ska bli skönt att ha detta gjort och bara slappna av. Sen ska jag ju iofs vänta till mitten av November då beskedet kommer, blir lite av ett psyktest bara det! 

RSS 2.0