Polis

Då har antagningarna till polishögskolan VT-2009 kommit och tyvärr fick jag ingen plats.
Var inställd på att inte komma in men ändå blir man så så jättebesviken!!!!
Fick dock höra, efter att jag ringt, att jag hade fått väldigt fina omdömen. Det såg väldigt bra ut inför nästa termin sa rekryteraren men det hjälper ju inte för stunden direkt! Jag och 239st till står dock som reserver så man får hoppas att många som kommit in ångrar sig (troligt NOT)

Men efter en promenad upp på hammarbybacken så kändes allt mycket bättre!! Utsikten där är helt otrolig! Ser ut som om skogen brinner med alla höstfärger.

Nu är det istället full fokus på c-uppsatsen som skall skrivas fram till jul och sen får man söka jobb istället.
Har redan sökt till nästa termin till polishögskolan så nu får man vänta fram till Juni ungeför om man kommer in! Härligt att ha något att se fram emot.. 

Höst!

Var ute och tittade på ishockey på hovet tidigare i veckan. på väg dit hamnade jag i något som bäst kan beskrivas som "cyklonens hjärta". Det regnade och blåste något rejält! Blöt som en nybadad hund satt sedan och tittade på matchen. Dagen efter vaknade jag med enorm halsont och nu igårkväll kom den rinnande näsan också! Nu kommer jag vara lite kronosk förkyld fram till maj ungefär, känns lagom pepp! Kan inte Sverige bara släppa taget om norden och sen sakta glida ner mot Australien, eller bättre upp, Nya zeealand. Där skulle vi kunna sola varje dag året om, skulle vi vilja åka skidor finns det på nya zeealand, och som nya grannar skulle vi inte behöva åka långt! Tycker bara denna period på årstiderna är så låååång! Iofs så väntar jag på beskedet om jag kommer in på polishögskolan och det beskedet får jag runt den 13 November. Kommer jag in så kommer jag längta till Januari, om inte så blir det en lång vinter som sagt!



RSS 2.0