Fängelse

Läste i metro för någon dag sedan om att ca häften av alla stölder i butiker står den egna personalen för. I samma artikel tog dom upp fall under det senaste året. Bland annat var det en kvinna som satt i sytem att stjäla pengar ifrån sitt arbete. Minns inte vilken arbetsplats hon hade men totalt 880,000:- hade hon lyckats stjäla för att finansiera sitt spelberoende. Och nu kommer det sjuka, hon dömdes till 8 års fängelse!!!! (eller 8,5 år minns inte riktigt) 
Visst är stöld ett allvarligt brott men 8 år? Folk mördas dagligen känns det som i Sverige och man läser om folk som dömts till mord och 5 års fängelse, vad är det liksom? Så ett liv i Sverige värderas till under 880.000 kronor på straffskalan. Vet inte om det stod fel i tidningen, man kan ju bara hoppas. Nu nyligen så fick en 44-åring sitt straff skärpt efter att ha använt sin 19-åriga fru, som är förståndshandikappad, som sexslav. Istället för 5,5 år fick han 6,5 år, och då dömdes han till 12 olika brott. Bland annat barnpornografi och grovt koppleri. Den J*V*ELN borde få sitta resten av sitt liv! Bara en sån sak att en man i 40-års åldern får gifta sig med en förståndshandikappad flicka är ju sjukt!! Dom tror att han sålt henne till över 100 köpare. Han kommer inte få det lätt i fängelse, hoppas han tappar tvålen i duschen. Usch vad illa jag mår av hur mnniskor beter sig.

Det sjuka är att kvinnan som stulit pengar för sitt missbruk kommer sitta ca 2 år längre än denna man, det är riktigt riktigt sjukt! Men som sagt det måste ha stått fel i artikeln... eller?

Kommentarer
Postat av: adam

När du ser detta är du utmanad! skriv din egna önskelista! NU!

2008-12-01 @ 18:44:11
URL: http://fyraminuter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0